Store englebilder

Store englebilder
Disse to bildene henger over senga vår. De har jeg tatt fra en kalender som vi hadde i fjor.

Saker og ting

Saker og ting

I dag har jeg vært på Kremmerhuset og kjøpt meg fire knagger til gangen oppe, og tre rammer. Jeg har rammet inn tre kort med engler. De har jeg hengt opp på soverommet. Har også kjøpt rammer til to store englebilder som henger over senga. Det ble flott å få det opp!

Krakk

Krakk

Denne krakken fant jeg på et loppemarked. Har malt også den gul, og trekt den om i samme stoff som jorastolen har pute. Denne har vi også på kjøkkenet, bruker den som telefonkrakk. Telefonen henger over på veggen. Lokket kan tas av, inni har jeg utstyret jeg bruker når jeg børster og steller Tuva.

Jorastol

Jorastol

Denne jorastolen har pappa laget til meg, syns den er flott. Har den i et hjørne av kjøkkenet. Har selv malt den gul og sydd pute til den.

Gangen oppe

Gangen oppe

Her er oppe i gangen vår. Litt av jula henger igjen enda, men det meste er tatt bort nå. Julebamsen fikk Arnt Håvard av meg til jul. Engelen som henger på knaggen har jeg sydd. Den grønne veska fikk jeg av Arnt Håvard til jul. Nøkkelskapet fikk vi av søsteren min. Stilig, var akkurat samme stil som det andre i hvitt.

Speil og lys

Speil og lys

Må bare vise fram denne fine veilysestaken! Home art design.

Englebilde i stua

Englebilde i stua

Dette bilde er en kopi av et som henger i barndomshjemmet til pappa. Syns sånne bilder er så fine.

Lysestaker

Lysestaker

I dag fikk jeg pakke fra Ellos og Josefsons. Disse flotte lysestakene er fra Josefsons. Mangler et lys, skal kjøpe i morgen. Ellers så har jeg kjøpt gardiner til kjøkkenet, i beige, striper og blonder. Skal legge inn et bilde av de når jeg får de opp. Ble veldig fornøyd med de. Kjøpte meg også et par sko, fritidssko i turkis, men de var et nr for store. Rart, bruker 37, men disse måtte jeg ha i 36. Men, de var kule, så må sende returlappen.

Ellers så ble jeg oppringt fra inspektøren på den skolen jeg er i på sfo. Hun spurte om jeg var interessert i skolejobb også. Det er jo kjempeflott! Ble overraska over å få spørsmål om det, er jo vanligvis jeg som spør om sånt, men de hadde hørt mye bra om meg og spurte. Blir spennende!

Dette får bli alt for i dag. Skal nu ta kvelden. God natt!

Rosekopp

Rosekopp

Denne flotte rosekoppen kjøpte jeg i Indiska magasin i København, sommeren 2004 da vi var der på ferie.

Supre krus!

Supre krus!

Hadde lyst til å vise disse supre krusene som jeg og Arnt Håvard fikk i julegave fra mamma og pappa. De har lokk eller fat, også. Det gjør dem virkelig stilige! Flott 70-tallsmønster også. En virkelig fulltreffer!

Shopping

Shopping

I dag da jeg kom fra jobb var jeg innom et senter, og fant åtte flotte blå asjetter på tilbud. De var supre, og passa perfekt til noen glass med blå blomster som jeg har fra før.

Det har vært skikkelig mye vind her i dag, det blåser så sandføyka står, he he, for snø er det jo ikke her. Enda... vi lurer bare på når den kommer,og hvor langt ut over våren den skal bli liggende. Kan ikke tenke meg at vi går gjennom en vinter uten snø. Det viliallefall være ganske så merkelig.