Framgang i quilten!

Framgang i quilten!
I dag har æ fått sydd nesten hele blomsterborden på den ene sida av velkommenquilten. Ble SÅ fornøyd!
Stingene vises kanskje litt dårlig på bilde.

Gave

Gave

Fikk lyst til å vise innpakninga jeg laget på denne gaven. Det er til mammas 60-årsdag. Inni er det en quilta duk jeg har sydd. Den har jeg bilde av på hjemmesida under kategorien quilt.

To bl hjerter

45532-26

Disse to hjertene har jeg sydd til Arnt Håvard. Han fikk de sist han kom hjem fra en jobbreise. De henger på soverommet vårt, som jo er blått. Har sydd sammen åtte lapper på 6x6cm, så har jeg tegna hjertemønster på de sammensydde lappene. Har også sydd blonder og perler på. Syns de ble søte og romantiske til soverommet.

Ritas quilt

Ritas quilt

Dette er min svigersøster Ritas quilt. Jeg laget den til 40 årsdagen hennes, 14. januar. Hun ble veldig glad for den. Det er jo alltid artig at folk blir glad for gavene man gir, spesielt når det er noe man har laget selv.

Velkommenquilt

Velkommenquilt

Denne quilten er det jeg har som prosjekt i disse dager. Er kommet igang med frihåndsquiltinga, tar flere bilder etterhvert.

Fuglehus

45532-13

Syntes dette bilde var stilig, minner om det jeg liker å ha med i det jeg quilter. Prøver å skaffe meg ideer via internett, og har funnet mye der.

Jente

Jente
Denne artige jenta fikk jeg i julegave fra mamma. Det er jo akkurat sånne ting jeg liker, så denne her er midt i blinken! Den pynter fint på stolryggen. Ligner litt på Tildafigurene.