Flyttemelding!

Nå har jeg brukt opp plassen på denne bloggen, orka ikke betale for å få mer plass. Har derfor skifta blogg til denne adressen:


http://huldals.blogspot.com

Skattejakt

I dag har jeg vært rundt omkring i huset som vi leier, og funnet masse rart som har stått igjen rundt omkring, i gamle, lukkede rom. Har vært veldig heldig og funnet mye rart. Både norgesglass, fine små flasker, en skammel og gamle ukeblader fra 60-tallet. Dette er et spennende hus hvor man virkelig kan gå på skattejakt.

Må legge til at muggene og dukken har jeg ikke funnet i huset, det er mine egne.
Her er resultatet av jakta:

skammel

skammel


Muggene mine

Muggene mine


Dukke og skammel

Dukke og krakk


Flere flasker og Norgesglass

45532-51


Dekorative flasker

Dekorative flasker


Helgevask

Helgevask

I dag har jeg fått rydda og ordna i huset, har rydda i sysakene mine også, så nå er alt i sin skjønneste orden hos meg. :-) Godt å få ting unnagjort. Har tenkt på det lenge, men har liksom ikke fått gjort det. Er nok noen som kjenner seg igjen i det, vil jeg tro. :-)

I kveld skal vi spise pizza mens vi ser Tore på sporet, syns det er et koselig program. Ha en fin lørdagskveld!


Store englebilder

Store englebilder
Disse to bildene henger over senga vår. De har jeg tatt fra en kalender som vi hadde i fjor.

Bilder og hvit settekasse

Bilder og hvit settekasse

Her er resultatet..... vi har blått soverom med hvite skap. lister og vinduskarm.

Saker og ting

Saker og ting

I dag har jeg vært på Kremmerhuset og kjøpt meg fire knagger til gangen oppe, og tre rammer. Jeg har rammet inn tre kort med engler. De har jeg hengt opp på soverommet. Har også kjøpt rammer til to store englebilder som henger over senga. Det ble flott å få det opp!

Krakk

Krakk

Denne krakken fant jeg på et loppemarked. Har malt også den gul, og trekt den om i samme stoff som jorastolen har pute. Denne har vi også på kjøkkenet, bruker den som telefonkrakk. Telefonen henger over på veggen. Lokket kan tas av, inni har jeg utstyret jeg bruker når jeg børster og steller Tuva.

Jorastol

Jorastol

Denne jorastolen har pappa laget til meg, syns den er flott. Har den i et hjørne av kjøkkenet. Har selv malt den gul og sydd pute til den.

Konge p haugen

Konge p haugen

Konge på haugen, eller var det dronning det var....? Tuva har det med å klatre oppå putene og legge seg, ganske pussig.

Gangen oppe

Gangen oppe

Her er oppe i gangen vår. Litt av jula henger igjen enda, men det meste er tatt bort nå. Julebamsen fikk Arnt Håvard av meg til jul. Engelen som henger på knaggen har jeg sydd. Den grønne veska fikk jeg av Arnt Håvard til jul. Nøkkelskapet fikk vi av søsteren min. Stilig, var akkurat samme stil som det andre i hvitt.

Speil og lys

Speil og lys

Må bare vise fram denne fine veilysestaken! Home art design.

Englebilde i stua

Englebilde i stua

Dette bilde er en kopi av et som henger i barndomshjemmet til pappa. Syns sånne bilder er så fine.

Minne

Minne
Hadde lyst til å vise dette nostalgiske bilde som er på forsida av minneboka jeg hadde da jeg var lita. Syns det er så flott.

I morgen skal jeg kjøpe rammer til noen englebilder jeg har liggende, det er noen kort med engler og noen store bilder fra kalender. Tenkte å ha på soverommet. Har blått og hvitt soverom, så tenkte det må bli fint med hvite rammer. Så noen på Kremmerhuset i dag som jeg tror vil passe bra.

Ellers så har jeg greid å bli forkjølt..... er sår i halsen. Håper det gir seg snart igjen. Ikke morsomt!

GOD HELG!

Lysestaker

Lysestaker

I dag fikk jeg pakke fra Ellos og Josefsons. Disse flotte lysestakene er fra Josefsons. Mangler et lys, skal kjøpe i morgen. Ellers så har jeg kjøpt gardiner til kjøkkenet, i beige, striper og blonder. Skal legge inn et bilde av de når jeg får de opp. Ble veldig fornøyd med de. Kjøpte meg også et par sko, fritidssko i turkis, men de var et nr for store. Rart, bruker 37, men disse måtte jeg ha i 36. Men, de var kule, så må sende returlappen.

Ellers så ble jeg oppringt fra inspektøren på den skolen jeg er i på sfo. Hun spurte om jeg var interessert i skolejobb også. Det er jo kjempeflott! Ble overraska over å få spørsmål om det, er jo vanligvis jeg som spør om sånt, men de hadde hørt mye bra om meg og spurte. Blir spennende!

Dette får bli alt for i dag. Skal nu ta kvelden. God natt!

Framgang i quilten!

Framgang i quilten!
I dag har æ fått sydd nesten hele blomsterborden på den ene sida av velkommenquilten. Ble SÅ fornøyd!
Stingene vises kanskje litt dårlig på bilde.

Pakkehjerte

Pakkehjerte

Jeg laget flere store hjerter til julepresanger. Pakka inn i gråpapir og hadde bastbånd til, det ble veldig fint. Noen engleglans hadde jeg også på. Jeg synes det er fint med noen ekstra flotte julegaver.

Sommerfuglkort

Sommerfuglkort

Jeg lager en del kort til slekt og venner, syns det er så artig å holde på med. Dette har jeg kalt "sommerfugl", det hørte til gaven til mammas 60 årsdag, passa jo godt til innholdet, - duk med sommerfulger på. Jeg har brukt deler av et dikt jeg har skrevet tidligere på kortet, syns det passa så godt til.

Gave

Gave

Fikk lyst til å vise innpakninga jeg laget på denne gaven. Det er til mammas 60-årsdag. Inni er det en quilta duk jeg har sydd. Den har jeg bilde av på hjemmesida under kategorien quilt.

To venner

45532-27  I dag da jeg var på jobb var Tuva på besøk hos Maja. Her koser de seg i stolen til Maja. De er riktig så gode venner. Det er mamma som har tatt dette bilde med mobilen sin. De er skikkelig søte begge to!

Det er iskald vind her i dag, vi er mest mulig inne, men litt må man jo ut også, f.eks lufting av hundene. Tuva ville bare leke, tok kvist og pinner og slengte bortover marka. He he...

Vi hadde god middag i dag, en ny rett, har ikke hatt den før. Den het SICILIANA, en italiensk pastarett med kjøttdeigsaus og salat til. I går hadde vi fiskeboller, så vi fikk lyst på noe enda bedre i dag. Syns fiskeboller i karrisaus er kjempegodt det også! Men, nok matprat. Nå skal jeg avslutte bloggen for i dag. Skal sy litt.To bl hjerter

45532-26

Disse to hjertene har jeg sydd til Arnt Håvard. Han fikk de sist han kom hjem fra en jobbreise. De henger på soverommet vårt, som jo er blått. Har sydd sammen åtte lapper på 6x6cm, så har jeg tegna hjertemønster på de sammensydde lappene. Har også sydd blonder og perler på. Syns de ble søte og romantiske til soverommet.

Dagen i dag.

Etter jobb var jeg innom et senter og kjøpte noen flotte asjetter, har bilde av dem under kategorien TING OG TANG. De er nå kommet i skapet. Fint med noe nytt innimellom, det må man unne seg! Ellers har jeg lagt ut endel bilder på bloggen nå, gøy å oppdatere den.

Har funnet ut at jeg er begynt å samle på mugger, nye og gamle. Er jo ekstra spennende med de gamle, de er det jo ikke så mange igjen av lengre. Har flere flotte mugger som jeg skal pynte med på ei hylle vi skal sette opp på kjøkkenet senere i dag. Det blir flott! Litt andre ting blir det også der. Så nå har jeg funnet ut at jeg skal si at jeg ønsker meg mugger i 30-årsgave. Bare det ikke tar helt av, at alle kjøper det. he he...

Nå skal jeg avslutte her, titte litt i andres blogger, og sy litt på velkommenquilten min.


Rosekopp

Rosekopp

Denne flotte rosekoppen kjøpte jeg i Indiska magasin i København, sommeren 2004 da vi var der på ferie.

Supre krus!

Supre krus!

Hadde lyst til å vise disse supre krusene som jeg og Arnt Håvard fikk i julegave fra mamma og pappa. De har lokk eller fat, også. Det gjør dem virkelig stilige! Flott 70-tallsmønster også. En virkelig fulltreffer!

Under bordet

Under bordet

Her har ho fått eska under bordet. Fin fangst!, tenker Tuva.

Tuva brer eske

Tuva brer eske
I dag fant Tuva denne kransekakeeska, hun tok den like godt med seg i munnen, og bar den inn i stua, der la hun den under salongbordet og begynte å gnage skikkelig på den. Først bar hun lenge rundt på den. Det så ganske så komisk ut!

Shopping

Shopping

I dag da jeg kom fra jobb var jeg innom et senter, og fant åtte flotte blå asjetter på tilbud. De var supre, og passa perfekt til noen glass med blå blomster som jeg har fra før.

Det har vært skikkelig mye vind her i dag, det blåser så sandføyka står, he he, for snø er det jo ikke her. Enda... vi lurer bare på når den kommer,og hvor langt ut over våren den skal bli liggende. Kan ikke tenke meg at vi går gjennom en vinter uten snø. Det viliallefall være ganske så merkelig.

Ritas quilt

Ritas quilt

Dette er min svigersøster Ritas quilt. Jeg laget den til 40 årsdagen hennes, 14. januar. Hun ble veldig glad for den. Det er jo alltid artig at folk blir glad for gavene man gir, spesielt når det er noe man har laget selv.

Velkommenquilt

Velkommenquilt

Denne quilten er det jeg har som prosjekt i disse dager. Er kommet igang med frihåndsquiltinga, tar flere bilder etterhvert.

Fuglehus

45532-13

Syntes dette bilde var stilig, minner om det jeg liker å ha med i det jeg quilter. Prøver å skaffe meg ideer via internett, og har funnet mye der.

Jente

Jente
Denne artige jenta fikk jeg i julegave fra mamma. Det er jo akkurat sånne ting jeg liker, så denne her er midt i blinken! Den pynter fint på stolryggen. Ligner litt på Tildafigurene.

Snart ser vi sola!

45532-11

Jeg tok dette bilde i dag, solrødmen vises i skyene, snart ser vi ho her og. Det er uten tvil ei fin tid vi går i møte. Har vært på jobb på Stangnes sfo i dag, skal dit igjen. Koselig sted.

Morgenstund

En ny dag, nye muligheter! I dag er det så fint ute, himmelen er rødaktig, sola skinner rundt omkring, enda mer enn i går. Det er ikke lenge før vi kan se den her som vi bor. Det er like stort hvert år når sola ses igjen etter mørketida.

Har tenkt å farge håret i dag, har kjøpt en glansvask med mørkebrun farge, blir spennende å se hvordan det blir å se ut.


Januarmorgen

Januarmorgen

Så er det på tide å avslutte bloggen for i dag, det har vært begivenhetsrikt å lære seg dette! God natt!

Hytta i skodde

Hytta i skodde

Her er Jarlsbu, hytta i skogen, som jeg elsker å være i. Dette bilde viser den trolske og vakre naturen som er i marka hvor hytta ligger. Her er det flott å være.

Tuva koser seg i sofa

Tuva koser seg i sofa

Her sitter Tuva og koser seg i sofa, hun er ei bestemt lita frøken som liker å bjeffe.

Tuva kikker

Tuva kikker

Syns dette var et flott bilde av Tuva, hun står og kikker ned trappa..

Solblomster

Solblomster

Er det rart man lengter mot sommeren når man ser på bilder fra fjorårets blomsterflor?

Lysekrone

Lysekrone

Jeg må bare vise bilde av den flotte lysekrona jeg fikk av Arnt Håvard til jul. Den har fått en fin plass i stua.

Januarstemning

Januarstemning

Det er 15.januar i dag, og her er utsikten fra stua vår. Det er Arnt Håvard som har tatt bilde. Det er ikke et snøfnugg hverken i lufta eller på marka. Det er helt utrolig siden det er januar. Vi har nesten fått vårstemning her nord. Men, tipper at snøen kommer i februar og blir liggende lenge. Huff... jaja, vi må bare ta det som det kommer.

Hulda og Tuva

45532-2

Her koser vi oss. Men, Tuva er litt bustete.