Flyttemelding!

Nå har jeg brukt opp plassen på denne bloggen, orka ikke betale for å få mer plass. Har derfor skifta blogg til denne adressen:


http://huldals.blogspot.com

Skattejakt

I dag har jeg vært rundt omkring i huset som vi leier, og funnet masse rart som har stått igjen rundt omkring, i gamle, lukkede rom. Har vært veldig heldig og funnet mye rart. Både norgesglass, fine små flasker, en skammel og gamle ukeblader fra 60-tallet. Dette er et spennende hus hvor man virkelig kan gå på skattejakt.

Må legge til at muggene og dukken har jeg ikke funnet i huset, det er mine egne.
Her er resultatet av jakta:

skammel

skammel


Muggene mine

Muggene mine


Dukke og skammel

Dukke og krakk


Flere flasker og Norgesglass

45532-51


Dekorative flasker

Dekorative flasker


Helgevask

Helgevask

I dag har jeg fått rydda og ordna i huset, har rydda i sysakene mine også, så nå er alt i sin skjønneste orden hos meg. :-) Godt å få ting unnagjort. Har tenkt på det lenge, men har liksom ikke fått gjort det. Er nok noen som kjenner seg igjen i det, vil jeg tro. :-)

I kveld skal vi spise pizza mens vi ser Tore på sporet, syns det er et koselig program. Ha en fin lørdagskveld!


Bilder og hvit settekasse

Bilder og hvit settekasse

Her er resultatet..... vi har blått soverom med hvite skap. lister og vinduskarm.

Minne

Minne
Hadde lyst til å vise dette nostalgiske bilde som er på forsida av minneboka jeg hadde da jeg var lita. Syns det er så flott.

I morgen skal jeg kjøpe rammer til noen englebilder jeg har liggende, det er noen kort med engler og noen store bilder fra kalender. Tenkte å ha på soverommet. Har blått og hvitt soverom, så tenkte det må bli fint med hvite rammer. Så noen på Kremmerhuset i dag som jeg tror vil passe bra.

Ellers så har jeg greid å bli forkjølt..... er sår i halsen. Håper det gir seg snart igjen. Ikke morsomt!

GOD HELG!

Dagen i dag.

Etter jobb var jeg innom et senter og kjøpte noen flotte asjetter, har bilde av dem under kategorien TING OG TANG. De er nå kommet i skapet. Fint med noe nytt innimellom, det må man unne seg! Ellers har jeg lagt ut endel bilder på bloggen nå, gøy å oppdatere den.

Har funnet ut at jeg er begynt å samle på mugger, nye og gamle. Er jo ekstra spennende med de gamle, de er det jo ikke så mange igjen av lengre. Har flere flotte mugger som jeg skal pynte med på ei hylle vi skal sette opp på kjøkkenet senere i dag. Det blir flott! Litt andre ting blir det også der. Så nå har jeg funnet ut at jeg skal si at jeg ønsker meg mugger i 30-årsgave. Bare det ikke tar helt av, at alle kjøper det. he he...

Nå skal jeg avslutte her, titte litt i andres blogger, og sy litt på velkommenquilten min.


Snart ser vi sola!

45532-11

Jeg tok dette bilde i dag, solrødmen vises i skyene, snart ser vi ho her og. Det er uten tvil ei fin tid vi går i møte. Har vært på jobb på Stangnes sfo i dag, skal dit igjen. Koselig sted.

Morgenstund

En ny dag, nye muligheter! I dag er det så fint ute, himmelen er rødaktig, sola skinner rundt omkring, enda mer enn i går. Det er ikke lenge før vi kan se den her som vi bor. Det er like stort hvert år når sola ses igjen etter mørketida.

Har tenkt å farge håret i dag, har kjøpt en glansvask med mørkebrun farge, blir spennende å se hvordan det blir å se ut.


Januarmorgen

Januarmorgen

Så er det på tide å avslutte bloggen for i dag, det har vært begivenhetsrikt å lære seg dette! God natt!

Solblomster

Solblomster

Er det rart man lengter mot sommeren når man ser på bilder fra fjorårets blomsterflor?

Lysekrone

Lysekrone

Jeg må bare vise bilde av den flotte lysekrona jeg fikk av Arnt Håvard til jul. Den har fått en fin plass i stua.

Januarstemning

Januarstemning

Det er 15.januar i dag, og her er utsikten fra stua vår. Det er Arnt Håvard som har tatt bilde. Det er ikke et snøfnugg hverken i lufta eller på marka. Det er helt utrolig siden det er januar. Vi har nesten fått vårstemning her nord. Men, tipper at snøen kommer i februar og blir liggende lenge. Huff... jaja, vi må bare ta det som det kommer.

Hulda og Tuva

45532-2

Her koser vi oss. Men, Tuva er litt bustete.